Wat doet een Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een behandeling die de verwijdering van dode huidcellen bevordert, de bloedcirculatie stimuleert en tegelijkertijd de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Deze procedure zorgt voor een verfrissende uitstraling en verfijnde  huidstructuur. Het is een mechanische peeling die gebruikmaakt van vacuüm en microkristallen om zijn werk te doen.

Tijdens de behandeling worden microkristallen met een licht schuur- en zuigeffect in de huid gebracht. Dit proces stimuleert de aanmaak van collageen en elastine van binnenuit. Naarmate we ouder worden, beginnen deze collageenvezels af te breken, wat resulteert in een verminderde huidelasticiteit. Microdermabrasie is dermatologisch bewezen en bevordert de huidversteviging, wat leidt tot een stevigere en jeugdig uitziende huid.

Deze behandeling kan worden gecombineerd met Carboxy Therapie voor nog effectievere resultaten.

Carboxy Therapie is een zuurstof behandeling waarbij koolstofdioxidegas wordt opgenomen in de huid, dit stimuleert de bloedcirculatie, verjongt de huid en bevordert de collageenproductie voor een vermindering van fijne lijntjes, verbeterde elasticiteit en een gezondere huidtextuur.

Microdermabrasie Treatment
75 minuten
Carboxy Dermabrasie Treatment
90 minuten

Ontdek ons "Microdermabrasie Treatment Program"!

Als je regelmatig terugkomt voor vervolgbehandelingen, bieden we je de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen voor 6 behandelingen met een aantrekkelijke korting van 10%. Het bedrag mag in 2 delen worden betaald en de behandelingen dienen te worden voltooid binnen 8 maanden na aankoop.

Let op: deze aanbieding is niet geldig voor last-minute boekingen of in combinatie met andere lopende acties.

Microdermabrasie Treatment Program

6 behandelingen

Deze behandeling kan men maandelijks / 6 wekelijks herhalen of in kuurverband

Wil je snel opvallende resultaten? Overweeg dan microdermabrasie in kuurverband: 6 behandelingen met een tussenperiode van 10 dagen, wat neerkomt op een totale periode van 12 weken voor een optimaal resultaat.

  • Zwemmen in chloorwater gedurende de eerste week na de behandeling.
  • Blootstelling aan felle zon gedurende twee weken na de behandeling en bij voorkeur ook minimaal twee weken ervoor.
  • Gebruik een zonnebrandcrème met SPF 50 om je huid te beschermen tijdens deze periode.