Kunstnagels voor handen en voeten (acryl, gel, BFlex)

Wie verlangt er niet naar duurzame, prachtige nagels die tot 3 tot 4 weken meegaan? Kunstnagels, beschikbaar in gel of acryl, bieden deze mogelijkheid, zelfs voor teennagels (6 tot 8 weken).

Ze kunnen afgewerkt worden in drie stijlen: natuurlijk, met kleur, of in French manicure-stijl met een witte rand. Bovendien zijn kunstnagels een uitstekende oplossing voor nagelbijters.

Let op: als je ze wilt laten verwijderen, doe dit dan niet zelf, want dat kan aanzienlijke schade aan je eigen nagels veroorzaken!

Handen
Nieuwe set kunstnagels

Enkel in combinatie met gelaatsverzorging.

Handen
Bijwerking kunstnagels

Enkel in combinatie met gelaatsverzorging.

Handen
Nieuwe kunstnagel apart plaatsen
Handen
Kunstnagels verwijderen inclusief manicure
Voeten
Summer nails

Medische pedicure inclusief geltenen.

Voeten
Geltenen

Medische pedicure inclusief geltenen.

Voeten
Geltenen verwijderen inclusief pedicure
  • Vermijd contact met agressieve chemicaliën zoals terpentine, chloor, aceton, benzine en schoonmaakproducten. Het dragen van handschoenen is een handige oplossing.
  • Knip de kunstnagels nooit kort met een nagelknipper want dit kan leiden tot breken, scheuren of splijten. Gebruik in plaats daarvan een vijl om ze korter te maken.
  • Roken en regelmatig zonnebankgebruik kunnen de kunstnagels doen vergelen. Om dit te voorkomen, is het raadzaam om regelmatig een transparante nagellak over de kunstnagels aan te brengen.
  • Het is mogelijk om nagellak over de kunstnagels aan te brengen, maar wees voorzichtig bij het verwijderen van nagellak en gebruik geen nagellak remover met aceton.