Op zoek naar een niet-invasieve en effectieve methode om je huid te verjongen?

Carboxytherapie is de oplossing, en het beste nieuws is dat het veilig is voor zwangere vrouwen.

Tijdens deze behandeling passen we gezuiverde kooldioxide gecontroleerd toe op de huid in de vorm van een vloeibare pakking. Deze methode is wereldwijd populair en wordt zelfs gebruikt in gerenommeerde dermatologische klinieken, waaronder nu ook bij Schoonheidssalon Ellen!

Carboxytherapie heeft vele voordelen, zoals het verbeteren van de bloedcirculatie in weefsels, het optimaliseren van de huidtextuur en elasticiteit, en het verminderen van lokale vetophopingen.

De behandeling kan worden gecombineerd met microneedling, microdermabrasie en hyaluronic vulpoeder en collageendraadjes voor nog effectievere resultaten.

Micro-needling stimuleert collageen voor een gladdere huid en vermindert littekens en fijne lijntjes. Microdermabrasie exfolieert en verbetert de huidtextuur, waardoor de huid gladder en frisser oogt. Hyaluronic vulpoeder wordt gebruikt om volume te herstellen en rimpels op te vullen en collageendraadjes gaan de huid verstrakken en stimuleren de collageenproductie voor een stevigere huid.

Carboxytherapie Treatment
75 minuten
Carboxytherapie Combo
75 minuten
Carboxy Microdermabrasie Treatment
75 minuten
Carboxy Needle Glow Treatment
75 minuten

Koolstofdioxide (CO2) reageert met watermoleculen in het weefsel en vormt moleculair koolzuur. Dit koolzuur verlaagt de pH-waarde van de huid, wat leidt tot het Bohr-effect: een lagere pH-waarde vermindert de binding tussen hemoglobine en zuurstof. Carboxytherapie zorgt ervoor dat rode bloedcellen extra zuurstof vrijgeven in het behandelde gebied. Deze zuurstof wordt door de weefselcellen geabsorbeerd en stimuleert de stofwisseling.

Carboxytherapie is gericht op het bestrijden van tekenen van veroudering en huidverslapping. Het behandelt zaken als rimpels, kraaienpootjes, wallen onder de ogen (zowel verkleuring als verslapping). Dit kan op verschillende lichaamsdelen worden toegepast, waaronder het gezicht, de onderkin, nek en decolleté.

Wat carboxytherapie nog aantrekkelijker maakt, is de veelzijdigheid ervan. Het kan naadloos worden gecombineerd met andere behandelingen, zoals microneedling, microdermabrasie, hyaluronic vulpoeder, collageendraadjes en meer.

  • Ernstige hartziekten
  • Na een beroerte
  • Onbehandelde hoge bloeddruk
  • Acute embolie
  • Nierfalen
  • Acute infectieziektes
  • Koorts
  • Bloedstollingsproblemen
  • Te hoge leeftijd