Bij Schoonheidssalon Ellen staat JOUW schoonheid voorop!

Hi, ik ben Ellen! Als zaakvoerster van ons instituut met meer dan 22 jaar ervaring, ben ik jouw toegewijde partner in huidverzorging. Mijn missie is om eerlijk advies te bieden en een persoonlijke ervaring te creëren die verder gaat dan alleen behandelingen.

Bij ons kun je terecht voor een scala aan hoogwaardige behandelingen, die elk een unieke transformatie bieden:

  • Van onze huidverbeterende en verjongende behandelingen, die dieper gaan dan gewone gelaatsverzorging en helpen bij het vervagen van pigmentvlekken.
  • Het bestrijden van acne en het verminderen van rimpels.
  • Het kalmeren van eczeem en psoriasis.
  • Het werken aan de huidstructuur en het verminderen van couperose en rosacea.

We geloven sterk in de kracht van transformatie en staan klaar om je te helpen bij elke stap. Bij ons krijg je geen loze beloften, maar een oprecht advies en een behandelplan dat past bij jouw huid en levensstijl.

Welke oplossingen bieden we aan door middel van onze behandelingen? Een combinatie van expertise, hoogwaardige behandelingen en oprechte zorg, zodat je kunt genieten van een stralende en gezonde huid.

Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen in ons instituut en samen te werken aan de transformatie die jouw huid verdient!

Ons team

De ideale combinatie

Ellen Swinnen

Zaakvoerster & skin expert

Roshni

Skin expert

Dr. Paulien Hilven

Plastische chirurg

Onze waarden

Meer dan 21 jaar aan deskundige ervaring
Persoonlijke behandelplannen op maat
Gebruik van hoogwaardige producten
Toegang tot de nieuwste en meest innovatieve behandelingen

Bij ons ben je geen nummer, maar een unieke klant. We beschouwen jouw huid als ons canvas en richten ons op een persoonlijk behandeltraject dat nauw aansluit op jouw individuele wensen en behoeften. Schoonheidssalon Ellen staat synoniem voor unieke kwaliteit en wij ontvangen je met veel warmte in een ontspannen en huiselijke sfeer. Je kan maximale en langdurige resultaten verwachten en dat allemaal op maat van jouw huid en levensstijl.

Klaar om te stralen? Plan nu een gratis huidconsult. Bij Schoonheidssalon Ellen draait alles om jouw schoonheid en zelfvertrouwen. Maak vandaag jouw afspraak en ontdek je innerlijke schoonheid die resulteert in een GLOWY SKIN!

Skin

Ontdek diverse huidbehoeften, van acne tot anti-aging, via een grondige huidconsultatie. Hier wordt nauwkeurig geanalyseerd welke huidverzorging het beste past, met focus op huidverbetering en de mogelijkheid van injectables voor optimaal resultaat.

Beauty

Bij ons kun je terecht voor permanente make-up, brow tinting en shaping, . We geven je een algehele verzorgde uitstraling, waardoor je zelfvertrouwen wordt versterkt en je je beste zelf kunt presenteren.

Body

Ervaar zijdezachte, langdurige resultaten met permanente laserontharing dankzij de geavanceerde Lightsheer Diode Laser, waarmee ongewenst lichaamshaar permanent wordt verwijderd zonder de noodzaak van regelmatig scheren of waxen.

Injectables

Ervaar een jeugdige transformatie met Botox, dat storende rimpels gladstrijkt, en fillers die volumeverlies aanpakken voor een vollere uitstraling. Ontdek ook de verjongende kracht van Profhilo en Radiesse voor een stralende huid die de tijd lijkt te trotseren.