Bij Schoonheidssalon Ellen staat JOUW schoonheid voorop!

We creëren een omgeving die past bij wie jij bent en luisteren aandachtig naar wat jij nodig hebt. Onze focus ligt op hoogwaardige en vernieuwende huidbehandelingen die niet alleen je huid transformeren, maar je ook een heerlijk verwenmoment bezorgen.

Of het nu gaat om huidverbetering of andere behandelingen, alles is op maat gemaakt, volledig afgestemd op jouw unieke behoeften.

Als toegewijde Skinexpert en zaakvoerster streef ik Ellen Swinnen, er sinds 2002 naar om jouw ware schoonheid te onthullen.

Mijn expertise ligt in het oplossen van huidproblemen en het versterken van jouw natuurlijke uitstraling. Mijn doel is jou te laten stralen en zelfverzekerder te maken door eerlijk advies en behandelingen met passie.

Bij Schoonheidssalon Ellen maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten.

We blijven continu bijscholen om altijd up-to-date te zijn en je de nieuwste en meest effectieve behandelingen te bieden.

Onze erkenning als een van de beste salons in de Benelux door Eleganza, een gerenommeerd vakblad in de beauty-industrie, bevestigt ons voortdurende streven naar perfectie.

Alles wat we doen, van persoonlijke aandacht tot topkwaliteit, is er speciaal voor jou, want jij verdient het om te stralen!

Ons team

De ideale combinatie

Ellen Swinnen

Zaakvoerster & skin expert

Roshni

Skin expert

Dr. Paulien Hilven

Plastische chirurg

Onze waarden

Meer dan 21 jaar aan deskundige ervaring
Persoonlijke behandelplannen op maat
Gebruik van hoogwaardige producten
Toegang tot de nieuwste en meest innovatieve behandelingen

Bij ons ben je geen nummer, maar een unieke klant. We beschouwen jouw huid als ons canvas en richten ons op een persoonlijk behandeltraject dat nauw aansluit op jouw individuele wensen en behoeften. Schoonheidssalon Ellen staat synoniem voor unieke kwaliteit en wij ontvangen je met veel warmte in een ontspannen en huiselijke sfeer. Je kan maximale en langdurige resultaten verwachten en dat allemaal op maat van jouw huid en levensstijl.

Klaar om te stralen? Plan nu een gratis huidconsult. Bij Schoonheidssalon Ellen draait alles om jouw schoonheid en zelfvertrouwen. Maak vandaag jouw afspraak en ontdek je innerlijke schoonheid die resulteert in een GLOWY SKIN!