Pigmentbehandelingen

Stoort u zich aan uw pigmentvlekken? Dit zijn donkere vlekjes, die ontstaan door zonneschade, medicijnen, zwangerschap, hormonen, trauma of agressieve huidbehandelingen. Schoonheidssalon Ellen is gespecialiseerd in het behandelen van hyperpigmentatie met de geavanceerde producten en behandelingen van de topmerken PCA SKIN en Me Line. Niet alleen pigmentvlekken verminderen, maar ook de algehele conditie van de huid verbetert.

PCA SKIN pigmentbehandelingen

Maak kennis met onze baanbrekende oplossing voor het corrigeren van alle soorten zichtbare hyperpigmentatie op alle Fitzpatrick-huidtypes: de PCA Brightening Peel. Deze revolutionaire behandeling maakt gebruik van Multi-Acid Synergistic Technology om zichtbare hyperpigmentatie, zoals zonschade, melasma en postinflammatoire hyperpigmentatie, effectief te corrigeren en te voorkomen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om een kuur te doen van minsten 4 behandelingen en de geadviseerde thuisproducten aan te kopen.

Wat maakt onze PCA Brightening Peel zo bijzonder? Allereerst maakt onze unieke Multi-Acid Synergistic Technology het mogelijk om peelingingrediënten te combineren in lagere doses, met behoud van dezelfde werkzaamheid. Dit verbetert niet alleen de tolerantie van de huid voor het zuurmengsel, maar vermindert ook het risico op irritatie. Bovendien hoeft de huid niet apart geneutraliseerd te worden, omdat deze op natuurlijke wijze terugkeert naar haar normale pH-waarde.

Onze PCA Brightening Peel is geschikt voor alle Fitzpatrick-huidtypes en alle soorten zichtbare hyperpigmentatie. Na slechts één behandeling zie je al een vermindering van de zichtbare hyperpigmentatie. Binnen 7 dagen na de behandeling zijn resultaten al zichtbaar. Uit een 12 weken durende casestudy blijkt dat onze peel verbeteringen toont in huidtextuur, zichtbare roodheid, bruine vlekken, lijntjes en vochtgehalte. Ontdek de effectieve en veilige oplossing van onze PCA Brightening Peel voor een egale en stralende huid.

PCA Brightening peel
60 minuten
PCA Brightening peel + led
60 minuten
PCA Brightening peel + therapeutisch masker
60 minuten

Me line-pigmentbehandelingen

Het volgen van een Me Line-kuur staat voor samenwerken aan een mooiere huid. Wij geven u deskundig advies en voeren gespecialiseerde Me Line-behandelingen uit. Het is essentieel dat u de instructies voor het thuisgebruik van de producten, tussen de behandelingen in ons instituut door, zorgvuldig opvolgt. De thuisproducten van Me Line zijn van cruciaal belang voor een optimaal resultaat.

Me Line: gespecialiseerd in hyperpigmentatie

We hebben gekozen voor dit merk, omdat Me Line de enige productlijn is, die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie. Het heeft voor een revolutie gezorgd in de behandeling van pigmentvlekken.

De kracht van dit merk is dat er werkzame ingrediënten worden gebruikt in combinatie met tranexaminezuur. Hiermee wordt op gecontroleerde wijze overtollig pigment van binnenuit afgebroken, zowel in de opperhuid als lederhuid. Er zijn hiervoor diverse specialistische huidbehandelingen nodig in kuurvorm. Indien interesse reserveer dan snel telefonisch je Me Line kuur.

Me Line Treatment
Me Line Microneedling Treatment
 • Geschikt voor alle huidtypen (incl. donkere huiden)
 • Verhelpt 94% van alle pigmentstoornissen
 • Veilige behandeling bij melasma
 • Verbetert de algemene conditie van de huid

Om pigment van binnenuit effectief af te breken is er een kuur nodig van 4 behandelingen met een tussenperiode van 4 weken in combinatie met thuisproducten. Doorgaans kan met een kuur 4 maanden het pigment zichtbaar verminderd worden.

Het Me Line peeling masker dringt diep in de huid. Het verhindert de pigmentaanmaak en bevordert huidvernieuwing. De thuisproducten ondersteunen dit proces. Na 4 weken ondergaat u een microneedling sessie met een Me Line-ampul met antioxidanten en ingrediënten met ontstekingsremmende en pigment vernietigende werking. Daarna volgt een tweede en intensiever peeling masker.

Indien nodig voeren we nog een tweede microneedling sessie uit.

 • Na de het peeling masker kan de huid gaan schilferen (dit is een normale reactie, die tussen de 5 en 7 dagen duurt).
 • Soms kleurt het pigment na het masker eerst donkerder en begint daarna de schilfering.
 • De huid is tijdens het schilferen rood, warm, prikkelend, branderig, gevoeliger en kan droger aanvoelen. Dit is normaal.
 • Het is van groot belang om altijd blootstelling aan de zon te vermijden en dagelijks een crème met SPF 50 te gebruiken.
 • Wees voorzichtig en laat de huid op natuurlijke wijze schilferen en genezen (trek niet aan de schilfertjes, want dit kan littekens veroorzaken).
 • Ook na de microneedlingsessies is het belangrijk om de huid tegen de zon te beschermen. Het is essentieel om de kuur langzaam op te bouwen onder deskundige begeleiding om de huid te laten wennen aan de producten.

Nee, spijtig genoeg is deze behandeling niet geschikt voor:

 • Roaccutane gebruik (6 maanden wachten)
 • Auto-immuunziekte
 • Recentelijk toediening van botox, wacht 3 tot 4 dagen voordat je een Me Line-behandeling ondergaat
 • Bij fillers wacht je 10 dagen voordat je de Me Line behandeling kunt overwegen.
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Allergie voor aspirine
 • Wanneer men een laserbehandeling heeft ondergaan, dan moet je minstens 1 week wachten voordat je een Me Line behandeling kunt plannen.
 • Wondjes op de te behandelen huid