Profhilo voor gelaat & lichaam

Ontdek Profhilo: natuurlijke verjonging zonder chirurgie. Deze innovatieve behandeling pakt tekenen van veroudering aan door de huid van binnenuit te hydrateren en te verstevigen. Onze unieke formule, met puur hyaluronzuur, verbetert de huidtextuur, vervaagt fijne lijntjes en geeft een jeugdige gloed. Profhilo stimuleert de onderliggende vetlaag, verstevigt gezichtscontouren zonder opvulling. Profhilo is een subtiele, natuurlijke verjonging, ideaal voor wie de stap naar fillers te groot vindt. Ervaar de transformatie en herontdek de jeugdige uitstraling van uw huid.

Profhilo vult niet alleen fijne lijntjes op, maar is ook geschikt voor het opvullen van diverse gebieden in het gelaat, zoals wangen, kaaklijn, en jukbeenderen. Daarnaast is het veelzijdig inzetbaar voor het lichaam, waardoor het ideaal is voor het verbeteren van de huidtextuur op plaatsen zoals handen, armen, buik en decolleté. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Profhilo en geef zowel uw gelaat als lichaam een frisse, jeugdige uitstraling.

Consult met dokter Paulien Hilven
Bespreking geschikte behandeling
Profhilo gelaat
Verstrakking en glow voor gelaat, hals, decolleté
Profhilo body
Verstrakken verslapte huid op buik, armen, ...

Profhilo vereist twee behandelingen met een tussenpoos van een maand. De behandeling is vrijwel pijnloos en verloopt snel. Het effect van de eerste behandeling wordt zichtbaar na 4-6 weken. Na de tweede behandeling neemt de productie van collageen en elastine verder toe, wat resulteert in een optimaal resultaat.

De duur van het effect is afhankelijk van de huidconditie en levensstijl, aangezien het verouderingsproces niet volledig stopt door deze behandeling. We raden aan om 1-2 keer per jaar een enkele behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Dit kan worden gecombineerd met maandelijkse tot 6-wekelijkse huidverbeterende behandelingen om de huid gezond te houden. Het is raadzaam om gezichtsbehandelingen uit te stellen tot net voor de behandeling of minstens 14 dagen erna.

Na de behandeling kan de huid op de injectieplaatsen enigszins rood en gezwollen zijn, met mogelijke blauwe plekken. Deze bijwerkingen verdwijnen snel en kunnen eenvoudig worden gecamoufleerd met make-up. We adviseren om geen gezichtsbehandeling te plannen binnen 14 dagen na de profhilobehandeling.