Powderbrows

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen op een heel natuurlijke manier permanent ingeschaduwd met een nano naald. Dit kunnen we heel zacht en subtiel doen, of juist meer afgelijnd voor een strakkere look. Door de druk op de naald op verschillende manieren uit te oefenen zorgen we dat er vooraan de wenkbrauw minder pigmentatie komt, om de zogenoemde ombre brows te creëren.

Microblading

Met microblading werken we met de hairstroke techniek voor een heel naturel effect. Deze techniek is geschikt voor alle types en leeftijden, het resultaat is heel natuurlijk en boost echte haartjes na.

Powder Brows
Bijwerken Powder Brows
Bijwerken Powder Brows
Niet van hier

Wanneer je permanente make-up in een ander salon liet zetten.

Microblading
Bijwerken Microblading
Bijwerken Microblading
Niet van hier

Wanneer je permanente make-up in een ander salon liet zetten.

Een intakegesprek voor deze behandeling is niet nodig. Vooraleer we van start gaan met je behandeling, gaan we samen op zoek naar de vorm en kleur die voor jou het meest aangewezen is. Dat doen we op basis van de stand van je ogen, neus, natuurlijke haargroei, haarkleur en wat je zelf mooi vindt.

We gaan uiteraard niet van start vooraleer we het helemaal eens zijn. Daarna gaan we aan de slag met de Powder Brows en kom je vier weken later nog eens op nabehandeling. Die nabehandeling is trouwens volledig gratis!

Hoe lang jouw resultaat zichtbaar blijft is voor iedere persoon anders en afhankelijk van je huid. De houdbaarheid is vaak korter bij een vette huid, iemand die snel of veel bloedt tijdens de behandeling, heel lichtblond haar heeft en iemand die al permanente make-up heeft gehad of haar wenkbrauwen al eens liet laseren.

Over het algemeen blijven de Powder Brows / Microblading:

 • op een zeer vette huid tot 6 maanden
 • op een vette tot normale huid 6 tot 14 maanden
 • op een droge tot zeer droge huid 15 tot 24 maanden

Om een naturelle look te behouden raden we aan om één keer per jaar of na 1,5 jaar langs te komen voor een kleuropfrissing. Werk je ze niet tijdig bij en wacht je langer. Dan zijn we genoodzaakt om de nieuwprijs aan te rekenen ipv de bijwerkings prijs.

Download het toestemmingsformulier voor permanente make-up, vul dit in en mail het ons door naar hallo@schoonheidssalon-ellen.com, zo zijn wij op de hoogte van je medische geschiedenis.

 • Indien men bloedverdunners neemt in samenspraak met de dokter overleggen hoelang op voorhand te stoppen met de medicatie.
 • Belangrijk is dat je zonder make-up naar de afspraak komt.
 • Vermijd 24 uur voor de behandeling ook alles wat een bloedverdunnend effect heeft, zoals alcohol, koffie, pijnstillers en bloedverdunnende medicatie.
 • Drie dagen niet in contact laten komen met water.
 • Niet zonnen of zonnebanken (1 week).
 • Geen sauna, zwemmen en stoombad, hamam (1 week).
 • Het is ook aangeraden om twee weken na de behandeling geen make-up op de wenkbrauwen aan te brengen, rond en op de ogen kan wel.
 • Gebruik SPF 50 wanneer men buiten gaat.
 • Twee uur na het pigmenteren breng je de door ons gegeven crème aan en dit om de 3 uur.