Permanente make-up, oftewel PMU, bespaart je tijd in de ochtend. Je hoeft niet langer eyeliner, wenkbrauwpotlood of lipliner aan te brengen. Met PMU aangebracht, geniet je één tot meerdere jaren van een verzorgde uitstraling, zelfs tijdens activiteiten zoals zwemmen, zonnen of een bezoek aan de sauna. PMU is ook een welkome oplossing voor mensen met haarverlies door aandoeningen zoals alopecia of als gevolg van chemotherapie.

Bij het aanbrengen van permanente make-up gebruiken we een fijne naald om pigment in de opperhuid, de bovenste huidlaag, aan te brengen. Hierdoor behoudt de kleur langdurig, maar vervaagt geleidelijk door de natuurlijke celvernieuwing. Bij het zetten van PMU zit je eigenlijk net op de grens met de lederhuid, maar iets minder diep dan een tattoo vandaar dat het vervaagt. De pigmenten waarmee we werken voldoen aan alle EU-standaarden zoals ResAP 2008 en de nieuwe Reach- regelgeving, Reach 2022 waardoor ze veilig zijn in gebruik.

Brows

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen op een heel natuurlijke manier permanent ingeschaduwd met een nano naald. Dit kunnen we heel zacht en subtiel doen, of juist meer afgelijnd voor een strakkere look.

Eyes

Oogleden en wimpers spelen een cruciale rol in het benadrukken van de schoonheid van de ogen. Permanente make-up eyeliner biedt diverse mogelijkheden om de uitstraling van de ogen aan te passen.

Lips

Naarmate je ouder wordt, kan de lipkleur vervagen en de contouren vervagen, waardoor de lippen er minder vol uitzien. Onze permanente make-up lipliner of full lips behandelingen bieden de oplossing.

Toestemmingsformulier

Voor het maken van een afspraak vragen wij je vriendelijk om het behandelingsformulier voor permanente make-up
in te vullen en ons het ingevulde formulier per e-mail toe te sturen op hallo@schoonheidssalon-ellen.com.
Zo zijn wij op de hoogte van je medische geschiedenis.