Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Schoonheidssalon Ellen aanbiedt. Dit om andere klanten de kans te geven, inkomsten & lonen te waarborgen en structuur in de agenda’s te behouden.

Afspraak

Wij werken enkel op afspraak, waardoor alle tijd voor jou gereserveerd wordt. Zo kunnen wij je de beste service geven.

Afspraken kunnen alleen telefonisch of online gemaakt worden. Niet via mail, sms, Facebook Messenger of WhatsApp. Bij drukte vragen we begrip. Als de telefoon niet direct wordt beantwoord, probeer het later nog eens opnieuw.

Voorschot

De afspraak is pas definitief na het betalen van het gevraagde voorschot binnen de 24u bij online boekingen gebeurt dit automatisch of contant ter plaatse bij het maken van de afspraak.

Betalen

Betaling kan ter plekke kan cash, met Bancontact of Payconiq.

Zwangerschap en medische aandoeningen

Zwangerschap moet worden gemeld. Sommige behandelingen zijn niet toegestaan tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Schoonheidssalon Ellen is niet verantwoordelijk voor schade door het verzwijgen van medische informatie.

Aanwezigheid

Tijdig aanwezig zijn is essentieel om de geplande behandeling volledig te kunnen benutten.

Vertraging

Bij vertraging graag telefonisch contact opnemen; anders wordt de geplande behandeling ingekort en aangerekend.

Let op: de geplande behandeling wordt altijd aangerekend. We kunnen geen kortere behandeling plannen dan de oorspronkelijk geboekte tijd, omdat we speciaal tijd hebben gereserveerd voor uw behandeling.

Als u verwacht dat de behandeling korter zal duren, is het raadzaam om uw afspraak tijdig te annuleren en een nieuwe afspraak te maken. Op deze manier kunnen we de beschikbare tijd efficiënt benutten en andere klanten van dienst zijn.

Annulatie

Annuleren of wijzigen kan enkel telefonisch tot 48u op voorhand met een maximum van 2x per jaar.

Voorschotten worden nooit terugbetaald, deze kunnen verplaatst worden bij tijdige annulatie en het maken van een nieuwe afspraak of worden ingehouden als annulatiekost bij laattijdige verplaatsing/annulatie of het niet maken van een nieuwe afspraak. Wanneer er geen voorschot werd gevraagd heeft Schoonheidssalon Ellen Swinnen het recht om de behandeling volledig aan te rekenen bij laattijdige annulatie/no-show of wijzigingen.

Meer dan 2x annuleren of wijzigen langer dan 48u op voorhand = geen afspraak meer. Verdere geplande afspraken worden door ons geannuleerd met behoud van voorschot.